Blog - o Zvukové lázni

Narodil jsem se s vysokou citlivostí. Ta mi umožňuje vnímat situace, energie, lidi i místa více do hloubky. S touto citlivostí jsem se ale musel naučit pracovat. Dříve se o tomto tématu vůbec nemluvilo a vysoká citlivost byla považována za slabost.

Když jsem byl já v pozici zaměstnance, neměl jsem ponětí, co vše musím zahrnout do ceny nabízené služby. Když jsem začal být OSVČ, postupně jsem si k tomu musel dojít. Pokud chcete, pojďme si to společně projít.

Světelné energetické pole je prvotní vtisk, který formuje naše životy. Obsahuje kroniky se záznamy bolesti, utrpení, ale i cesty k jejich vyléčení. Obklopuje nás jako světelná bublina, která se natahuje na šířku rozpažení a zhruba 30 cm pod zem. Kolují v ní nepřetržitě proudy energie. Součástí tohoto pole jsou i čakry a akupunkturní meridiány.

Já a kyvadlo

20.12.2024

Dnes bych rád napsal pár řádek o tom, jaký je můj úhel pohledu na práci s kyvadlem. V mnoha lidech totiž stále budí téma kyvadla rozporuplné emoce a někdy i strach.

1. Vztah s matkou a otcem -
Základním stavebním kamenem harmonie je srovnat si vnitřně svůj vztah k rodičům, ať už byl jakýkoliv. Vztah s matkou a otcem je náš úplně první vztah. Po narození dítěte se postupně stává matka s otcem pro dítě "Bohem". Je to nejdůležitější vztah našeho života. Podle vztahu, který k nám rodiče mají,...

Je mi naprosto jasné, že tento článek nebude úplně každému po chuti. Je i trochu delší, ale myslím, že je na čase opět trochu toto téma připomenout. Píšu z vlastní zkušenosti a ze svého úhlu pohledu. Každý ať si udělá svůj názor.